fbpx

Tag del i ernæringsugen

Vær med til at markere Danmarks første nationale ernæringsuge!

Ernæringsugen har til formål at skabe opmærksomhed om sygdomsrelateret underernæring og komme med løsninger på, hvordan vi kommer problemet til livs med så mange initiativer som muligt i løbet af uge 47 i november.

Ernæringsugen er et nyt initiativ med inspiration fra det internationale initiativ ONCA (Optimal Nutritional Care for All), og afholdes for første gang i Danmark fra d. 16 – 20. november 2020. Det er det danske initiativ ONCA-Danmark, der består af forskellige organisationer med interesse i at bekæmpe sygdomsrelateret underernæring i Danmark, som har taget initiativ til at bringe ugen til Danmark.

De fire hjørnesten i ONCA-kampagnen er: Measure, Educate, Implement og Influence. Det budskab vil Ernæringsugen 2020 forsøge at sætte fokus på i så mange events som muligt.

I løbet af ”Ernæringsugen 2020 – rigtig ernæring nytter” er det målet at berøre alle relevante områder, hvor sygdomsrelateret underernæring findes, og derfor inviteres så mange som muligt til at deltage i ugen og være med til at sprede budskabet. Enten med konkret indhold til ugen eller ved at kommunikere omkring ugen og dens budskaber.

Ernæringsugen vil byde på flere spændende events forskellige steder i landet, men mest af alt digitalt indhold, så alle kan være med i disse tider. Hvis du og din organisation har lyst til at byde ind med indhold til ugen, kan I skrive til info@fmfnet.dk, så I kan komme med i programoversigten, som også findes her på siden.

Initiativerne behøver nødvendigvis ikke være noget andre som sådan kan deltage i, men vi vil gerne kunne vise, inspirere og måle, hvor mange og hvilke aktiviteter der finder sted i ugen. Så hold endelig ikke igen med at byde ind med forslag.

I kan også være med til at sprede budskabet omkring ugen på de sociale medier under hashtag #ernæringsugen, #ernæringsugen2020 og #ernæringnytter.

LÆS OGSÅ

Program 2020

Ernæringsugen har til formål at skabe opmærksomhed om sygdomsrelateret underernæring og komme med løsninger på, hvordan vi kommer problemet til livs med så mange initiativer som muligt i løbet af uge 47 i november.